Μπουφές

Οργάνωση Μπουφέ

οργάνωση μπουφέ

Όταν η πηλιορείτικη φιλοξενία συναντά τις παραδοσιακές γεύσεις μέσα από προτάσεις γευστικών εδεσμάτων, δίνουν στην εκδήλωσή σας την αίγλη που της αξίζει.

Στο Περί Ορέξεως  σας προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες οργάνωσης  μπουφέ στο χώρο εκδήλωσης σας, με προτότυπες χειροποίητες γεύσεις, που θα κάνουν την στιγμή σας μοναδική. 

Θέλετε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας αλλά δεν θέλετε τον κόπο που το συνοδεύει? Τέλεια!

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας εκδήλωσης μπορεί να είναι δύσκολος και εξαιρετικά χρονοβόρος. Το να διοργανώσει κανείς μια «γιορτή» πρέπει να είναι μια ευχάριστη διαδικασία, γι΄αυτό αφήστε το άγχος στο σπίτι και αφήστε εμάς, να κάνουμε τη δουλεία, για εσάς.

Οργάνωση Μπουφέ στο Σπίτι

οργάνωση μπουφέ

Στο Περί Ορέξεως σχεδιάζουμε το μενού ώστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ευτυχίας και κομψότητας ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε ότι το προσωπικό σας γούστο θα είναι γνώμονας μας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μπορούμε να αναλάβουμε  για εσάς τη δημιουργία μιας ευχάριστης και επιτυχημένης εκδήλωσης και το μόνο που θα έχετε να ανησυχείτε είναι το τι θα φορέσετε.

Οργάνωση Μπουφέ στο Γραφείο
Meetings, Galas, Openings, Product Launches

οργάνωση μπουφέ στο γραφείο

Κάθε εκδήλωση έχει το δικό της ιδιαίτερο κοινό, τόνο, προσωπικότητα και στόχους. Από μικρές συναθροίσεις μέχρι μεγάλα εταιρικά Gala, το Περί Ορέξεως εξασφαλίζει ότι κάθε εκδήλωση σχεδιάζεται εξατομικευμένα ώστε να ταιριάζει με τον σκοπό της.

Κατανοώντας τη μοναδικότητα του brand κάθε εταιρίας και αναγνωρίζοντας το κοινό που στοχεύει, σχεδιάζουμε  το concept της εκδήλωσης και συντονίζουμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, ώστε να καθορίσουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Οργάνωση Παιδικού Πάρτυ

οργάνωση παιδικό πάρτυ

Για τους μικρούς μας φίλους το Περί Ορέξεως μπορεί να δημιουργήσει «μαγικές» συνταγές ώστε να μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους.

Οργάνωση Μπουφέ για Βάπτιση, Γάμο

οργάνωση μπουφέ μνημόσυνο

Στο Περί Ορέξεως σχεδιάζουμε την οργάνωση μπουφέ για τη βάπτιση, το γάμο σας ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και απολαύστε την αβίαστη διεξαγωγή της σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.